Landgoed Kasteel Keukenhof

Elke gelegenheid is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Ons creatieve team helpt u graag bij het organiseren van uw evenement. Bij Kasteel Keukenhof kunt u altijd rekenen op een warm welkom en de beste zorg, tot in de kleinste details! Het hele jaar door staan de poorten en deuren van Kasteel Keukenhof wagenwijd open. Het klinkt misschien als een sprookje, maar dit is geen fantasie. Kasteel Keukenhof is werkelijkheid.

 


Kasteel Keukenhof is het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof, gelegen in het hart van de Randstad, midden in de wereldberoemde Bloembollenstreek. Het landgoed beslaat meer dan tweehonderd hectare aan bos, weiland en park, met ruim achttien monumenten. Het is een historische omgeving, maar bruist van leven.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 08:00 tot 19:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Toegang tot het landgoed is gratis

Rondleiding €5,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landgoed Kasteel Keukenhof

Hoeveel sterren geef jij Landgoed Kasteel Keukenhof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Keukenhof thema 2018 bekend

Keukenhof thema 2018 bekend

Vanaf 22 maart opent de keukenhof alweer voor de 69ste keer haar deuren. Zoals elk jaar staat buiten alle prachtige bloemen die er te zien zijn ook een thema centraal. Rondom dit thema wordt extra uitgepakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Landgoed Kasteel Keukenhof te melden