Escape Boot Nijmegen

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle!


De Escape Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects. Door onder andere licht en geluid worden jij en je teamleden geprikkeld om de oplossingen zo snel mogelijk te vinden. Alleen door goed samen te werken kan de overwinning opgeëist worden. Manipuleer jij ondertussen het team aan de andere kant van de glazen wand? Of zet je een spion in om tricks af te kijken van het andere team? In 90 bloedstollende minuten wordt het spel beslist en wordt het winnende team bekroond.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

maandag tot Zondag vanaf 10:00 tot 22:00
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De prijzen verschillen van €14,00 tot €24,50 per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Boot Nijmegen

Hoeveel sterren geef jij Escape Boot Nijmegen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Boot Nijmegen te melden