Palace Wellness Center

Gezellig met een vriend of vriendin genieten van een dagje wellness? Kom tot rust in een van de behandelruimtes. Het Palace Wellness Center beschikt ook over twee duo massageruimtes, wel zo gezellig. Na een bezoek in het Palace Wellness Center komt u verzorgd voor de dag.


Daarnaast heeft het Palace Wellness Center een aparte loungeruimte waar u op uw gemak een boek of magazine kunt lezen, genieten van een (alcoholvrije) vruchtencocktail of bijpraten met uw vriend of vriendin. Naast de loungeruimte zijn er ook diverse tafeltjes beschikbaar om te genieten van een gezonde, voedingsrijke lunch. In de algemene ruimtes van het Palace Wellness Center is het dragen van badkleding verplicht.


Aqua Center

Geniet in het Radisson Blu Palace Hotel van het Aqua Center. Het Aqua Center beschikt over een compact zwembad van 7x4 meter met dubbele jetstream, waardoor u kunt blijven zwemmen. Daarnaast beschikt het Aqua Center over, een Sauna en een Turks Stoombad.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 9.30 uur tot 18.00 uur


Aqua Center

Dagelijks geopend van 06.00 tot 22.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Palace Wellness Center

Hoeveel sterren geef jij Palace Wellness Center?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Palace Wellness Center te melden