Retreat Studio

Retreat Studio is een all-round wellness provider in Katwijk. Het is dé plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Met een lage drempel en een fijne sfeer. Ervaar dit als een rustpunt van het drukke leven. De ervaren masseurs helpen je dan ook graag. Retreat Studio biedt diverse behandelingen aan.


Kom tot rust tijdens een van de fijne behandelingen


Ga voor een heerlijke Relax Massage voor ontspanning van lichaam en geest. Als je last hebt van vastzittende spieren, is de Retreat Massage een goede keuze voor jou. Liever een massage die je weer een beetje energie geeft? Geniet dan van de Reset Massage. Ook houdt Retreat Studio rekening met specifieke klachten die je bij hen aan kan geven. De studio is ontworpen om je een warm thuishaven te bieden. Door elementen van hout, muren vol groen en rauwe steen tinten is het een chique minimalistische oase, geïnspireerd door de natuur. Deze elementen gecombineerd vormen een bijzondere beleving.


Geniet samen van een drankje

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur

Zondag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Massages zijn te boeken vanaf €37,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Retreat Studio

Hoeveel sterren geef jij Retreat Studio?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Retreat Studio te melden