Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Restaurant Kaatje bij de Sluis

Gemiddelde

4.5 van 5 sterren / 2 recensies

Kaatje is TOP

K&M

07-06-2019

Betrouwbaarheid recensie:

Kaatje is TOP

Alle 9 gangen waren zeer verfijnd van smaak! Aperitief en de wijn ook zeer smaakvol en passend. Fantastische smaak beleving.

De bediening is puur, jong en al zeer bedreven in gastvrijheid. Steeds onopvallend aanwezig en zeer deskundig in hun vak. Chapeau!


cammans

21-06-2014

Betrouwbaarheid recensie:

20 juni 2014 met 6 personen het 10-gangen amusediner genoten. Alle flauwe recensies opzij: goede tafel, ruimte genoeg, goede en snelle gastheren en-vrouwen. De amuses smaakten goed, leken erg klein, maar aan het einde toch genoeg gegeten zonder ons te overeten. Ambiance is in orde. De extra's werden niet opgedrongen, wel aangeboden. Foutloos werd rekening gehouden met 1 p geen vis, 3 personen geen wild of lam. Foutloos. Extra's en op wens veel water, enkele glazen wijn koffie met gebak en 20E pp bijbetalen vind ik reeel. De zaak zat vol, betekent dat ze een goede formule hebben gevonden. Hulde.


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Kaatje bij de Sluis te melden