Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Speelparadijs Zuiderpark

Gemiddelde

4 van 5 sterren / 2 recensies

Leuke speeltoestellen en attracties

Johan

22-06-2018

Betrouwbaarheid recensie:

Leuke speeltoestellen en attracties

Onlangs voor het eerst naar het Zuiderparadijs geweest en de kinderen hebben genoten. Lekker spelen en racen op de kartbaan (helaas wel tegen een extra vergoeding van 1 euro). Ouders konden lekker rustig aan de kant zitten en toekijken naar de spelende kinderen. Bij ons was het redelijk rustig maar ik kan me voorstellen dat je op drukke dagen goed op moet letten. Ik kom zeker nog een keertje terug.


Uitgebreid spelen

Marcel

19-01-2018

Betrouwbaarheid recensie:

Uitgebreid spelen

Parkeren is geen probleem. Uitgebeid speelgebied waar kinderen zich kunnen uitleven. Internet werkt, en goede cappuccino. Vaak druk, dus kom wat vroeger...Wel vaak storing gehad met die tril/alarm schijven die je krijgt en (te snel) afgaan als je keuken bestelling (nog niet) klaar is. Komen er graag. Kinderen zien uit naar de


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs Zuiderpark te melden