Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Wantijbad

Gemiddelde

3.3 van 5 sterren / 3 recensies

Onveilig kinderbad!

Benjamin

05-07-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Onveilig kinderbad!

Bij het kleine kinderbad staat "10 cm diep" terwijl het eigenlijk maar ongeveer 5 centimeter is. Dat is natuurlijk veel te weinig water om in te zwemmen, je tenen zitten nog maar net onderwater. Een bad voor kleine kinderen hoort natuurlijk ook wel ondiep te zijn, maar er hoort geen glijbaan in te staan! Ja, je hoort het goed. In het kinderbad van ongeveer 5 cm diep staat een glijbaan en de grond heeft een soort schuurpapier-textuur. Als daar een kind vanaf glijd zou dat een nogal pijnlijke landing kunnen creëren. En overal staat er beveiliging, behalve daar! Er staat zelfs een bordje: "geen toezicht op dit bassin."

Ook de openingstijden zijn soms onduidelijk. Een keer stond er op de site dat het open was, maar toen zat het dicht. Ook de kleedhokjes zijn niet heel geweldig. Er zijn er maar een stuk of vier en er ligt allemaal zand in. Maar uiteindelijk heeft het bad toch meer voordelen dan nadelen. Er is een EHBO voor als je gewond bent, mooie plekjes om te liggen in het gras (zowel in de schaduw als in de zon), er is een duikplank en twee mooie grote zwembaden waar kinderen goed in kunnen spelen en volwassenen banen kunnen trekken. Over het algemeen een geweldig en leuk zwembad. Vier sterren.


Niks aanwezig (kiosk verkoop)

Jan

10-08-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Niks aanwezig (kiosk verkoop)

De zwembaden zijn goed, maar reken niet op een kiosk verkoop. Neem alles zelf mee van huis want er is niks te koop onder het mom van een inbraak. Inplaats dat er even ijs bij de dichtstbijzijnde supermarkt gekocht wordt voor de verkoop, gooien ze de verkoop stil. Wanneer je ijs wil halen voor de kinderen waar je mee ben wordt er gewoon gezegd dat er geen zekerheid is op het terug kunnen komen in het bad. Slechte service en er wordt niet in oplossingen gedacht.


Goedgekeurd

Laurens

28-06-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Goedgekeurd

Mooi, schoon, veel toezicht.


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Wantijbad te melden