Kerstvakantie: extra activiteiten voor kinderen

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

 

Tijdens de kerstvakantie is er van alles te doen bij COMM. Kom lekker opwarmen, ontdekken, speuren en nog véél meer. Daarnaast maak je kans op een gave prijs!

 

 

 

COMM is Kidsproof! Tijdens de Museumkids Awards is COMM verkozen tot één van de meest kindvriendelijke musea van Nederland! Dat hebben we te danken aan de combinatie van leuke dingen doen, spelletjes spelen, maar tegelijkertijd ook veel leren. Tijdens de kerstvakantie doen we er nog een schepje bovenop!

 

✓ Bingo Challenge en speurtocht kado!

 

✓ Kom de razendsnelle Bingo Challenge spelen, like de Facebook pagina en lever je Bingokaart in. Dan maak je die dag kans op een Google Assistent.

 

✓ In het Lab in COMM kan je elke dag in de kerstvakantie van 14:00 tot 17:00 uur op de foto met de virtuele kerstman. Hiervoor werken we met een green screen met als resultaat een gezellige foto met het hele gezin!

 

✓ Kom lekker opwarmen bij COMM. Wij trakteren op vertoon van jouw entreeticket of de coupon op een warme chocomelk. Voor de liefhebbers ook met een dikke toef slagroom.

 

✓ Breng je tekening tot leven met de iPad

 

✓ COMM is Instagrammable! Er zijn verschillende fotogenieke spots waar je op de foto kan.

 

✓ Hoor de leukste verhalen in de audiotour.

 

✓ Ontmoet je favoriete influencer tijdens #IBTS

 

Tijdens de kerstvakantie kan je allerlei influencers ontmoeten zoals Tik Tokkers, NLxDon en TeVeelGevraagd. Daarnaast kan je in de #IBTS special op 28,29 en 30 december TikTokkers en Youtubers ontmoeten. Denk aan: Levy Jansen, Markie, IndigoJael, Marit Hanse, Anne-Jet Sikkink, Quinten Verschure en nog veel meer! Met o.a. TikTok workshops, zang/dans workshops en optredens.

 

Voor deze events in COMM moet je een apart ticket aanschaffen.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van COMM Museum voor Communicatie te melden