Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Zwembad De Wirg

Gemiddelde

3.5 van 5 sterren / 2 recensies

Gesloten na 7 weken vakantie..!

Andre

03-09-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Gesloten na 7 weken vakantie..!

Sta je dan voor een dichte deur na de lange zomerstop, nergens iets te zien of te horen waarom het nog steeds dicht is , geen telefonisch contact mogelijk en ook niks vermeld op de website ??
Dat moet toch wel beter en netter kunnen naar al je vaste gebruikers , nu maar afwachten wanneer het wel open gaat

Reactie van Wouter

03-09-2024

Hallo Andre, het volgende staat op de website van het zwembad: Het is jammer genoeg niet gelukt om de onderhoudswerkzaamheden die voor deze zomerstop gepland stonden, tijdig af te ronden. Hierdoor starten we een week later dan gepland met alle zwemactiviteiten. We hopen jullie allemaal vanaf maandag 9 september weer te zien.


Heel belangrijk voor dit gedeelte van Hollands Kroon.

Marijke

06-08-2017

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Heel belangrijk voor dit gedeelte van Hollands Kroon.

Belangrijk zwembad voor onze dorpen. Kinderen, oudere, mensen met een beperking en eigenlijk voor iedereen die beweging nodig heeft. En niet te vergeten de sociale contacten. Ik zou niet meer zonder kunnen.


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Wirg te melden