Xcape Logix Escape Room

Dagje uit Xcape Logix Escape Room

Helaas is Xcape Logix Escape Room gesloten. Maar gelukkig zijn er nog veel meer Escape Rooms te vinden in Nijmegen en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van Escape Rooms in Nijmegen en omgeving.

 

Bekijk: Escape Rooms in Nijmegen en omgeving

 

Hou je van een uitdaging en vind je het leuk om samen met je vrienden iets nieuws te doen? Dan daagt Xcape Logix je uit om de real escape room te proberen. De real escape room is een activiteit die gebaseerd is op de populaire “escape the room” computer games. Door middel van puzzels op te lossen moet je de ruimte zien te ontvluchten binnen een bepaalde tijdslimiet.

 

Net zoals in zijn virtuele equivalent word je bij een escape room opgesloten in een kamer met een unieke thema. Om te kunnen ontsnappen dien je over goede observatie skills, analytisch vermogen en out-of-the-box thinking te bezitten. Maar in tegenstelling tot het videospel speel je een escape room niet individueel maar in teamverband. Dus goede samenwerking is evenzo belangrijk.

 

Je team is je belangrijkste bezit, maar tegelijkertijd is het de grootste uitdaging om de specifieke kwaliteiten van elke teamgenoot te verenigen en optimaal te benutten. Alleen door goed te communiceren kan je ontsnappen. Kortom alles draait om een goede samenwerking, dit is namelijk de sleutel tot jullie ontsnapping!

 

Hoeveel sterren geef jij Xcape Logix Escape Room?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Xcape Logix Escape Room

Burg. Hustinxstraat 16
6512AD Nijmegen
Provincie Gelderland

0638489523





Klik hier om onjuiste gegevens van Xcape Logix Escape Room te melden