Strandbad Nuenen

Strandbad Nuenen, gelegen in een prachtig bosrijk gebied, biedt een idyllische plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. De recreatieplas is omringd door een uitgestrekte ligweide waar je heerlijk kunt zonnen en ontspannen. Voor de avontuurlijke geest zijn er kano's, waterfietsen en H-2 Flow Flight boarden beschikbaar om het water op een spannende manier te verkennen.


Op het gezellige terras kun je genieten van een scala aan lekkernijen, van tosti's en frietjes tot verfrissende smoothies en ijsjes. Het terras is vrij toegankelijk voor fietsers en wandelaars, ideaal voor een pauze tijdens een ontdekkingstocht door de omgeving.


Speciaal voor de kleintjes is er een natuurlijke speeltuin ontworpen waar kinderen tot en met 10 jaar naar hartenlust kunnen spelen. Van klimmen en klauteren door tunnels tot het oppompen van grondwater, er is genoeg te ontdekken en te beleven.


Of je nu komt voor een ontspannen dagje aan het water, een avontuurlijke peddeltocht, of gewoon om te genieten van lekker eten en drinken in de natuurlijke omgeving, Strandbad Nuenen biedt voor elk wat wils. Ga langs en ervaar zelf de charme van deze bijzondere plek!

 

Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Strandbad Nuenen?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Strandbad Nuenen

Enodedreef 3
5674TG Nuenen
Provincie Noord-Brabant

N.B.





Klik hier om onjuiste gegevens van Strandbad Nuenen te melden