Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Strand Munnikkenpolder

Gemiddelde

4.3 van 5 sterren / 3 recensies

Mooi strandje en lekker dichtbij

Debby

31-05-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Mooi strandje en lekker dichtbij

Dit strand is heel fijn om te zijn. Het is er bijna nooit te druk (omdat nog niet iedereen er vanaf weet, volgens mij).
De kleintjes kunnen lekker graven en bouwen en de oudere kinderen kunnen lekker zwemmen.
Het is goed bereikbaar met de fiets. Met de auto is het wat minder omdat je dan nog een eindje moet lopen om er te komen.


Eindelijk weer lekker weer

Dani

30-05-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Eindelijk weer lekker weer

Dus hebben we vandaag eindelijk weer eens lekker aan het Leiderdorpse strandje gezeten. Ondanks het koude water hebben de kinderen nog even lekker gezwommen. Kortom het was weer ouderwets fijn


Jordy

16-09-2016

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Heerlijk voor de bewoners in en om Leiderdorp is aan een klein meertje in de Munnikenpolder een strandje aangelegd. Op een warme dag kun je hier lekker zonnen, met zand spelen en zwemmen. Het strandje is perfect toegankelijk met de fiets echter per auto een stukje minder.

Het is een klein strandje zonder horeca. Heb je hoge verwachtingen van je dagje uit kun je mogelijk beter uitwijken naar meertjes als het Valkenburgsmeer in Leiden of de Vlietlanden in Leiden. Wil je gewoon even makkelijk en lekker simpel naar een strandje is dit een prima optie.


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Munnikkenpolder te melden