Zwembad Kardinge

Als recreatieve zwemmer kun je je hart ophalen in Sportcentrum Kardinge. Geniet van de golven in het subtropisch zwembad, trek baantjes in het 25-meterbad, of laat de kleintjes heerlijk zwemmen in warm water. Je kunt hier ook je kinderfeestje vieren.


Het recreatiebad biedt voor ieder wat wils: een golfslagbad met diverse waterelementen, een glijbaan, een stroomversnelling, een buitenbadje en een peuterbad. Leuk voor jong én oud!


Het instructiebad heeft verschillende elementen voor jonge kinderen en op bepaalde momenten kunnen volwassenen hier banen zwemmen in warm water.


In het 25-meterbad kun je op woensdagmiddag, in het weekend en tijdens vakanties recreatief zwemmen in een deel van het bad. Je kunt dan van de duikplank en er is speelmateriaal beschikbaar. Alleen kinderen met een diploma mogen het 25-meterbad in.

 

Prijzen

T/m 2 jaar gratis

3 t/m 16 jaar €5,45

17 jaar en ouder €6,95

65 jaar en ouder €5,54


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Kardinge

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Kardinge?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Kardinge te melden