Pakjesboot dagen Leiden

Dagje uit Pakjesboot dagen Leiden

Dit evenement is te bezoeken van:
28-11-2018 t/m 30-11-2018

 

De enige échte, maar vooral bekendste Stoomboot van Sinterklaas zet weer koers naar Nederland en zal op 28 november in Leiden aankomen! Ook in 2018 zal Pakjesboot 12 een aantal dagen afmeren in diverse steden in Nederland Tijdens deze dagen, de Pakjesbootdagen, geeft Sinterklaas kinderen de kans om samen met hun papa en mama, oma of opa of anderen, aan boord te komen kijken.

 

Aan boord kunnen de kinderen zien hoe de Sint en zijn Pieten leven en werken. In de kombuis maken de Bakpieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander lekkers. In het pakjesruim zijn de Inpakpieten koortsachtig bezig alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in te pakken. En als de kinderen heel stilletjes doen mogen ze ook nog een blik werpen in de slaapkamer van Sinterklaas. In de werkkamer ontmoeten de kinderen de Sint achter zijn bureau met het Grote Boek van Sinterklaas. Heb jij altijd al willen kijken wat er zich allemaal aan boord van de Pakjesboot 12 afspeelt? Grijp dan nu deze unieke kans en kom één van deze dagen aan boord.

 

Op 17 november zal Pakjesboot 12, ook wel bekend als het 100 jaar oude voormalig stoomschip Hydrograaf, in Zaanstad aankomen! Pakjesboot 12 vaart daarna verder en zal een aantal dagen op verschillende plekken in Nederland afmeren waaronder in, Zaandam, Weesp, Spakenburg, Almere, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Willemstad.

 

 

Openingstijden

Van 28 t/m 30 november te zien in Leiden


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Bezoek de enige echte Pakjesboot 12 voor €9,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pakjesboot dagen Leiden?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pakjesboot dagen Leiden

Haven 100
2312ML Leiden
Provincie Zuid-Holland

010-4156600





Klik hier om onjuiste gegevens van Pakjesboot dagen Leiden te melden