Vier de herfstvakantie bij het Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen een superleuke herfsttocht in het museum maken. Ga op zoek naar alle verstopte bladeren, die zijn voorzien van een letter, en los de rebus op! Maar… dat is moeilijker dan je denkt. Het museum is groot en de bladeren liggen niet zomaar voor het grijpen. Heb je de rebus opgelost? Lever het formulier dan in bij de kassa en maak kans op een leuk prijsje.


Knutsel workshops

Het museum heeft een expositieruimte waar momenteel de tentoonstelling ‘Barbie & Ken, al bijna zestig jaar een setje’ nog tot en met 30 december is te zien. Dacht je dat je tijdens een bezoek aan de Barbie expositie alleen maar kijken mag? Niets is minder waar, want het museum organiseert heel veel leuke activiteiten rondom het Barbie thema. Zo kunnen kinderen tijdens de herfstvakantie op dinsdag 15 en 22 oktober deelnemen aan knutselworkshops. Maak een mooi Barbie jurkje, kleur een speciale kleurplaat of ga aan de slag met een mooi versierd Barbie masker. De workshops zijn er om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur.


Per blok is er plek voor maximaal 12 kinderen zodat ze alle aandacht krijgen tijdens het knutselen. Vooraf dien je te reserveren via info@ambachtenmuseum.nl. Bij een aantal workshops wordt er een bedrag van € 2,50 per kind gevraagd, bovenop de entreeprijs van het museum.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Oude Ambachten en Speelgoed Museum te melden