Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies MOBIAN Amsterdam Park & Bike

Gemiddelde

2.3 van 5 sterren / 3 recensies

Oplichters

Jenny

12-12-2022

Betrouwbaarheid recensie:

Oplichters

Parkeerplaats geboekt, kom je op de dag zelf daar, bestaat die parkeerplaats niet meer. Tussen het boeken en de dag zelf meermaals contact gehad en ze zeiden steeds dat het in orde was. Op de dag zelf stonden we daar en zelfs toen beweerden ze nog dat het adres zou moeten kloppen... Niet dus. Uiteindelijk werd ik door hen gebeld en zeiden ze dat ze een fout hadden gemaakt en de parkeerplaats niet meer bestond... Dus of ik een andere wilde (kilometers verder) of het geld terug. Gevraagd om het geld terug, dit heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet terug. Ze beloven vanalles via de app(bellen kan niet, hun nummer is nooit bereikbaar), komen ook steeds met smoesjes (wordt maar eens per 2 weken terug geboekt, we zijn ondertussen een maand verder). Het zijn gewoon oplichters welke je laten betalen maar je verder laten stikken! Boek hier NOOIT!!!


Top oplossing voor reizen in de binnenstad!

Denise

20-10-2021

Betrouwbaarheid recensie:

Top oplossing voor reizen in de binnenstad!

Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de parkeerhubs van Mobian in Amsterdam. Tot nu toe altijd erg soepel verlopen en ik vind het een ideale en duurzame oplossingen om te reizen in de binnenstad.


Een ster is nog te veel

Linda

15-07-2021

Betrouwbaarheid recensie:

Een ster is nog te veel

Het werkt niet. De fiets die er zou moeten ontsluiten stond er wel maar bleef op slot. De persoon achter het noodnummer wist niet anders te doen dan te adviseren de tram te pakken…


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van MOBIAN Amsterdam Park & Bike te melden