Mega Springkussen Festival - Kids Zomervermaak Assen

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

 

Zaterdag 10 augustus is het Mega Springkussen Festival van Kids Zomervermaak, het leukste kinderfestival van Drenthe! Het belooft een vrolijke dag vol stuiterplezier te worden. Naast de welbekende springkussens zijn er vandaag ook diverse opblaasbare attracties, waaronder meerdere stormbanen en de uitdagende sweeper. Even iets anders? Bezoek één van de grappige familieshows van Clown Doedel! Kom jij ook? Check snel het programma per plein!


Themaplein - Koopmansplein

Brandweer super, multiplay boerderij, sweeper, stormbaan zeewereld en stormbaan piratenboot (nieuw dit jaar!)


Sportplein - Brink

Voetballen, frisbees, crocket, badminton, beachtennis, tennispaal met bal aan koord, jeu de palets, jeu de boules, pijl en boog soft, dart met klittenband, mini-badminton, slackline, tekentafel van het Drents Museum en heerlijke loungeplekken voor ouders/verzorgers


Creatiefplein - Ceresplein

Springkussens


Bouwplein - Pomppleintje

Lego XL blokken


Muziekplein - Markt

Het muzikale programma wordt binnenkort bekendgemaakt.


Theaterplein - Kop van de Vaart

Wissewasjes in de doe-‘t-zelf-wasserette is een vrolijke familievoorstelling vol humor, interactie, zang, dans en gekkigheid. De show is om 11.00, 13.00 en 15.00 uur en duurt 30 tot 45 minuten. De show is geschikt voor kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar. Mis deze geweldige show niet tijdens het Kids Zomervermaak in Assen! Kom langs en beleef een onvergetelijke tijd met Clown Doedel en zijn hilarische avonturen in de wasserette.


Ontdek meer van het Kids Zomervermaak

Het Kids Zomervermaak Assen is de hele zomer lang van 6 juli t/m 28 augustus. Elke woensdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 is er volop vermaak in de binnenstad van Assen. Van theater tot springkussens en van muziek tot spelletjes. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. 


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Zomervermaak Assen te melden