Warrior Events The Breakout

(3.3/5)  12 recensies

Dagje uit Warrior Events The Breakout

Dit evenement is te bezoeken van:
14-09-2024 t/m 30-11-2024

 

Ontdek de angstaanjagende sensatie van 'The Breakout', een bekroonde real-life game die je meesleept in een ware horrorervaring. Deze meeslepende game strekt zich uit over een periode van 3 uur en belooft een onvergetelijk spektakel. In deze angstaanjagende zombie-apocalyps zullen maar liefst 150 deelnemers gezamenlijk proberen te overleven. En dat is nog lang niet alles. Dit jaar zal het angstaanjagende schouwspel zich afspelen in een verlaten winkelcentrum in Meppel.


Het verlaten pand


Wat staat je te wachten bij 'The Breakout'? Al vier jaar op rij is deze grootschalige real-life game een sensatie. Vorig jaar viel deze horrorervaring zelfs in de prijzen. Met een team van 45 getalenteerde acteurs wordt jou het gevoel gegeven dat je rechtstreeks in een film terecht bent gekomen. Maar in tegenstelling tot een film, ben jij degene die het verloop van het verhaal bepaalt. Je hebt de keuze uit diverse personages, verhaallijnen en zelfs werelddelen om te verkennen. Voor de avontuurlijke zielen zijn er zelfs geheime kamers om te ontdekken.


Om de ervaring nog realistischer te maken, werkt Warrior Events samen met de grimeurs die verantwoordelijk zijn voor de zombies in de bekende serie 'The Walking Dead'. Deze grimeurs, die hun sporen hebben verdiend bij Disney in de Verenigde Staten, zijn betrokken bij het creëren van de zombiepersonages. Het grimeren van één zombie neemt al gauw zo'n 3 uur in beslag.


Het complex van 4000 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen, staat al enkele jaren leeg. Je zult verschillende verlaten winkels ontdekken, een ruime passage doorkruisen en zelfs een in onbruik geraakte bioscoop tegenkomen. Zorg er echter wel voor dat je niet verdwaalt in dit uitdagende doolhof.

 

 

Openingstijden

10,11,18 en 25 november 2023

19:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree €42,99 - €51,99


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


12 Recensies over Warrior Events The Breakout

Doe het niet, teleurstellend.

Brecht   -   15-09-2024

15-09-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Doe het niet, teleurstellend.

Ga vooral niet in zee met deze organisatie. Kort samengevat: totaal niet zoals geadverteerd! Enkele van onze opmerkingen: - 20tal acteurs (geen 45) op maar liefst minstens 60 deelnemers, bovendien acteurs van wisselende kwaliteit (soms heel goed, soms slecht) - repetitieve, eenvoudige opdrachten een escaperoom niet waardig - weinig tot geen verhaal - nagenoeg geen wapens die je amper mag gebruiken - geen vrije keuzes of mogelijkheden, je wordt letterlijk gedwongen het script van de acteurs te volgens. Sommige stappen zelfs uit hun rol om spelers te weerhouden iets te doen dat niet in het script past. - veel te veel deelnemers (je loopt elkaar voor de voeten en het is een heel drukke boel) - gevaarlijke situaties (trap, open hok met echte bijlen uit ander spel, ....) - props van andere spelen zijn op diverse plaatsen aanwezig met clues uit die spelen wat verwarrend en vooral lui is van de organisatoren. - props voor The Breakout zijn vaak van bedenkelijke kwaliteit Wie hier meer dan drie sterren aan geeft neemt een loopje met de waarheid.

Lees Verder  


Corneliszoon

Corneliszoon   -   05-09-2024

05-09-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Corneliszoon

Gevaarlijk en onrustig. Veel positieve fake reviews.

Lees Verder  

Reactie van Brecht

15-09-2024

Helemaal mee eens Corneliszoon. Wij deden hem dit weekend en hij is ondermaats, helemaal niet zoals geadverteerd en soms inderdaad gevaarlijk.


Leuk avondje uit!

Alex Kuipers   -   26-07-2024

26-07-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Leuk avondje uit!

Wanneer je een leuk en bijzonder avondje uit wilt, dan moet je hier naar toe. Hele toffe beleving. Goed georganiseerd.

Lees Verder  


Gewoon echt een keer proberen!

Marjolein G.   -   26-07-2024

26-07-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Gewoon echt een keer proberen!

Wij twijfelden enorm om dit uitje te boeken. Geen flauw idee wat je kan verwachten bij een real life game. Het is echt een compleet nieuwe ervaring. Nog nooit zoiets meegemaakt. Ik wil niet teveel weggeven. In het begin was ik absoluut een beetje overwhelmed en was het lastig om te focussen op de uitleg. Maar de leider van educatie was super aardig en heeft me alles nog een keer uitgelegd.

Lees Verder  


Echt uniek!

Mark P.   -   26-07-2024

26-07-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Echt uniek!

Wij zijn super fan van escaperooms. Maar op een gegeven moment heb je het wel een beetje gezien en wil je next level. The Breakout is absoluut next level. Wat een unieke ervaring is dit. Je moet wel echt van actie houden en niet verlegen zijn. Dan heb je de beste ervaring. Hele toffe locatie.

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Warrior Events The Breakout?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Warrior Events The Breakout

De Swaenenborgh 10
7941BD Meppel
Provincie Drenthe

0615236009





Klik hier om onjuiste gegevens van Warrior Events The Breakout te melden