Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Walk&Wine Den Haag

Gemiddelde

1 van 5 sterren / 2 recensies

Geen succes

Roland

29-08-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Geen succes

Het concept is leuk, maar er is een stelregel annuleren kan maar tot 23:59 de dag vantevoren. Zodra er iets onverwachts gebeurd in jouw situatie of bij de persoon/personen met wie je wilt gaan en je voldoet niet meer aan bovenstaande voorwaarde dan ben je je geld kwijt. Vervolgens op een mail waarin de situatie wordt uitgelegd en de vraag of de wandeling op een andere datum mogelijk is wordt simpelweg niet gereageerd! mijn ervaring is dus niet positief en zal het niemand aanraden


Charlatan!

Kees

30-05-2024

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Charlatan!

De route vond ik al verdacht eenvoudig. Gaat uiteraard om het idee, maar dit lijkt door wat zolder it-ers opgestart te zijn. Annuleren is niet mogelijk. Juiste format wandelroute wordt niet op tijd verschaft. Allemaal niet erg….maar als je daarover wilt bellen krijg je een geautomatiseerd bandje…. Mensen stop aub met deze zielloze bedoeling OF pak door met professionals. Want het concept blijft leuk. Ik begrijp echt niet dat bedrijfjes als deze nog kunnen bestaan anno 2024.


  Plaats beoordeling

  Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Walk&Wine Den Haag te melden