Cinema Culinair

Dagje uit Cinema Culinair

Dit evenement is te bezoeken van:
10-10-2024 t/m 20-10-2024

 

Bij Cinema Culinair geniet je van film+diner in verschillende steden zoals Rotterdam of Den Haag. Met een groot filmscherm, goed geluid en heerlijke gerechten bereid door chefkok Anja Sluijs.


Na de ontvangst wordt het licht gedimd en start de film. Dertig seconden voor elk eetmoment in de film krijgt iedereen hetzelfde gerechtje. Dan komt er een banner in beeld die aftelt: 5, 4, 3, 2, 1 en proeven maar. Dat doen we zo’n zes à zeven keer in de film. Zien wat je eet. Eten wat je ziet. Good film, Good food én Great timing!


Good film

Bij Cinema Culinair worden er verschillende films getoond met als publieksfavoriet de film Chef. Daarnaast zijn ook films als The Menu, Ratatouille, Chocolat of Julie & Julia te zien. De films zijn meestal Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.


Good food

Naast good film is good food ook van groot belang bij Cinema Culinair. Onze chefkok Anja Sluijs bereidt de gerechten zo nauwkeurig mogelijk als uit de film. Want: what you see, is what you eat!


Great timing

Het culinaire script van Cinema Culinair is leidend voor de kok en de bediening. De clou zit hem in great timing. Een voorbeeld. Als Chef Carl Casper in de film CHEF op 1 uur, 14 minuten en 53 seconden zijn zelf gemaakt Cubano eet, dan willen we dat onze gasten gelijktijdig kunnen proeven van dit gerecht. Een minuutje eerder of later bepaalt het verschil tussen goed en fan-tas-tisch! Uiteindelijk gaat het erom dat je die film niet alleen ziet of hoort, maar ook proeft en voelt.

 

 

Openingstijden

10 t/m 20 juni


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Tussen de €64,95 en €89,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Cinema Culinair?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Cinema Culinair

Molenstraat 53
2513BJ Den Haag
Provincie Zuid-Holland

0626373854





Klik hier om onjuiste gegevens van Cinema Culinair te melden