Ultimate Drivz

Dagje uit Ultimate Drivz

Ultimate Drivz is geboren uit een passie voor Formule 1, racen en prachtige auto's. Droom je ervan om te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van Max Verstappen, Lewis Hamilton of een andere topcoureur? Bij Ultimate Drivz kun je met maximaal zes personen tegelijk simracen, begeleid door je eigen persoonlijke race-engineer. Na de race kun je ontspannen met een hapje en een drankje in de bar.


Zicht op de race


De locatie in Zutphen beschikt over zes racesimulatoren en biedt ruimte voor groepen tot ongeveer 50 personen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiebijeenkomst of vrijgezellenfeest, iedereen is welkom bij Ultimate Drivz – jong en oud.


Heb je nog nooit gesimracet? Geen probleem! Ze zorgen ervoor dat alles zo is ingesteld dat iedereen kan meedoen. Wil je een extra uitdaging, zoals zelf schakelen of rijden zonder assists? Dat kan ook. De race-engineer legt uit welke knoppen op het Formule 1-stuur je kunt gebruiken en welke regels er gelden.


Racen met je vrienden


Via een koptelefoon kun je communiceren met de andere deelnemers. Tijdens de race zijn de posities van alle simracers zichtbaar. De realistische racesimulatoren met force feedback maken de ervaring levensecht. Je wordt gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties, waardoor je helemaal wordt ondergedompeld in de wereld van Formule 1.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 18:00 tot 22:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Race €15,00

Long Race €30,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Ultimate Drivz?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Ultimate Drivz te melden