Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal

Midden in het uitgestrekte bosgebied van Epe ligt Restaurant De Ossenstal; een uniek gebouw in een schitterende omgeving. Gelegen op een prachtig stukje Veluwe in het natuurgebied ’t Eperholt, is dit gebied rijk aan cultuur, natuur en historie.


Rijke Geschiedenis en natuur

De omgeving van De Ossenstal komt tot leven door het beken en sprengen-systeem, de natuurontwikkelingsprojecten en de vele oude dorpen met hun eigen geschiedenis. De bossen, heidevelden en vennen in ’t Eperholt herbergen vele bijzondere planten- en diersoorten, waardoor het dé bestemming is voor dier- en natuurliefhebbers.


Historie van De Ossenstal

Al voor de Eerste Wereldoorlog bevond zich op deze locatie een ossenstal. Hier werden ’s nachts de ossen gestald, die overdag bij de ontginning van het bosgebied de ploegen en wagens voorttrokken. Naarmate de tijd verstreek, werd De Ossenstal een rustpunt voor toeristen die even wilden uitrusten en genieten van iets te eten en drinken in de prachtige omgeving.


Van Ossenstal naar Theeschenkerij

Met de toenemende belangstelling van toeristen werd in 1947 besloten de oorspronkelijke ossenstal te verbouwen tot Theeschenkerij De Ossenstal. Sindsdien is het een geliefde plek waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de rijke natuur en geschiedenis van de Veluwe. Kom langs en ervaar zelf de unieke sfeer en prachtige omgeving van Restaurant De Ossenstal!

 

Openingstijden

November t/m februari

Dinsdag tot en met vrijdag is het restaurant geopend van 11:00 tot 20:00 uur

Keuken van 12:00 tot 19:00 uur

Zaterdag en zondag is het restaurant geopend van 11:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal

Ossenweg 10
8161P Epe
Provincie Gelderland

0578 610199





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenrestaurant De Ossenstal te melden