Kaaspakhuis Woerden

Stap binnen in het Kaaspakhuis Woerden en dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van kaas. Ontdek de kunst van het kaasmaken, bewonder de rijpende kazen in de authentieke kaasopslag en laat je verwelkomen door een gepassioneerde gids die je meeneemt op een onvergetelijke reis.


Ervaar de subtiliteiten van het kaasrijpingsproces en bekijk hoe handelaren hun waardevolle kazen opslaan. Natuurlijk kun je ook proeven van verschillende kazen. Wil je meer? Kies dan voor een uitgebreide rondleiding inclusief een proefplankje en een verfrissend drankje na afloop.


Cheese experience voor groepen

Voor groepen bieden ze diverse mogelijkheden aan, zoals het Stappen & Happen arrangement. Verken de Cheese Experience, maak een stadswandeling onder leiding van een deskundige gids en sluit af met een heerlijke lunch, high tea of borrel bij een van de gezellige horecagelegenheden in Woerden. De medewerkers van de VVV-Kaaspakhuis helpen je graag bij het plannen van een perfect dagje uit in combinatie met de Cheese Experience. 


Workshop "Brouw je eigen kaas"

Ontdek de kunst van het kaasmaken met de workshop "Brouw je eigen kaas" bij het Kaaspakhuis. Onder leiding van een ervaren kaasmaker ga je actief aan de slag met het maken van je eigen kaas. Tijdens deze workshop leer je niet alleen de praktijk van het kaasmaken, maar krijg je ook uitgebreide uitleg over het proces. Beleef de Cheese Experience en stap in de moderne kaasmakerij van het Kaaspakhuis. Deze workshop is perfect voor individuen die graag zelf kaas willen maken, maar ook ideaal voor groepen die op zoek zijn naar een uniek en leerzaam uitje.

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Rondleiding

Volwassenen €9,00

Kinderen van 5 t/m 12 jaar €4,50

T/m 4 jaar gratis entree


Rondleiding met kaasplankje

Volwassenen + kaasproeverij €17,50

Kinderen + kaasproeverij €8,75


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Kaaspakhuis Woerden?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Kaaspakhuis Woerden te melden