Metropole Museum

Dagje uit Metropole Museum

Ontdek de rijke geschiedenis van de automobiel in het Metropole Museum, een ware schatkamer van meer dan 400 klassieke auto’s in Nederland. Gewijd aan het behoud en de viering van automotive erfgoed, verwelkomt het museum liefhebbers van over de hele wereld.


Stap binnen en bewonder de uitgebreide collectie Alfa Romeo's, waar elegantie en prestatie samenkomen met modellen zoals de tijdloze Alfa Romeo 6C en de krachtige 8C-serie. Niet te missen is ook de iconische Alfa Romeo Giulia, een symbool van Italiaanse finesse en racetraditie.


Voor de avontuurlijk ingestelden biedt het museum de zeldzame Amphicar 770 uit de jaren '60, een wonder van techniek dat zowel op het land als op het water thuis is. Ontdek ook andere juweeltjes zoals klassieke BMW’s en Mercedes-Benz oldtimers, naast moderne sportauto’s zoals de indrukwekkende Mercedes-Benz AMG GT-R.


Laat je verrassen door de Franse klassiekers van Citroën, van de iconische 2CV tot de stijlvolle Citroën DS, gekend om hun baanbrekende ontwerp en technologie. En voor de liefhebbers van pure snelheid is er onze adembenemende collectie klassieke Ferrari's, waarin het rijke raceverleden van dit legendarische merk tot leven komt.


Het Metropole Museum nodigt je uit voor een onvergetelijke reis door de geschiedenis van de auto, waar passie en vakmanschap samenkomen in een unieke en inspirerende omgeving. Bezoek het museum en ontdek de tijdloze schoonheid en het ongeëvenaarde vakmanschap van de automotive wereld.

 

 

Openingstijden

Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Zondag van 10:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree €15,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Metropole Museum?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Metropole Museum te melden