Natuurspeeltuin Speelzandt

Dagje uit Natuurspeeltuin Speelzandt

Ontdek de magie van Natuurspeeltuin Speelzandt, een verborgen parel tussen de duinen van Langevelderslag in Noordwijk. Omringd door de serene schoonheid van Nationaal Park Hollands Duin, de Amsterdamse Waterleidingduinen en strandreservaat Noordvoort, biedt deze unieke locatie een oase voor avontuur en ontdekking.


Speciaal ontworpen om het buitenspelen te bevorderen, verwelkomt Speelzandt kinderen van alle leeftijden en vaardigheden. Hier kunnen ze vrij en veilig spelen in een omgeving die uitdaagt en inspireert. Met speeltoestellen die voldoen aan strenge veiligheidsnormen, biedt Speelzandt een plek waar kinderen hun grenzen kunnen verleggen door nieuwe activiteiten te ontdekken en angsten te overwinnen.


Dit is meer dan een speeltuin; het is een gemeenschap waar families samenkomen, waar vriendschappen worden gesmeed en waar natuurlijke schoonheid hand in hand gaat met speelse avonturen. Dankzij de jaarlijkse inspectie door TÜV Nederland en het toegewijde onderhoudsteam van St(r)andplaats Nederzandt en vrijwilligers, is Speelzandt niet alleen een veilige, maar ook een duurzame keuze voor een onvergetelijk dagje uit.


Of je nu uit Noord- of Zuid-Holland komt, of zelfs verder weg, Natuurspeeltuin Speelzandt heet iedereen welkom om te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving en het plezier van het buiten zijn. Ga langs en ontdek waarom Speelzandt de perfecte plek is voor avontuurlijke zielen van alle leeftijden.

 

 

Openingstijden

Dagelijks geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Natuurspeeltuin Speelzandt?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Natuurspeeltuin Speelzandt

Langevelderslag 52
2204AH Noordwijk
Provincie Zuid-Holland

088-6644408





Klik hier om onjuiste gegevens van Natuurspeeltuin Speelzandt te melden