Veluvia Harderwijk

Dagje uit Veluvia Harderwijk

Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Harderwijk? Bij Veluvia weten ze precies hoe ze jou een leuk dagje uit moeten bezorgen! De enthousiaste medewerkers van Veluvia staan klaar om naar jouw persoonlijke wensen te luisteren en je te verrassen met op maat gemaakte activiteiten. Met hun jarenlange kennis en ervaring maken ze van jouw bezoek aan Harderwijk een onvergetelijke ervaring.


Veluvia Harderwijk biedt een scala aan activiteiten op het water, waardoor je de stad op een unieke en leuke manier kunt ontdekken. Stap bijvoorbeeld met je hele familie aan boord van de historische Salonboot en geniet van een ontspannen vaartocht terwijl je de prachtige omgeving in je opneemt. Voor een meer persoonlijke ervaring kun je een sloep huren, compleet met kapitein die je langs de mooiste plekjes van Harderwijk vaart.


Voor de avontuurlijke watersporters biedt Veluvia ook volop mogelijkheden. Probeer een van de sportieve waterbikes en ontdek het water op een actieve en spannende manier. Of je nu een ervaren watersporter bent of gewoon iets nieuws wilt proberen, er is voor ieder wat wils.


Blijf je liever aan wal? Geen probleem! Veluvia biedt ook tal van activiteiten op het droge. Maak een ontspannende boswandeling op de Veluwe en geniet van de rust en de natuur. Of huur een milieuvriendelijke e-chopper en toer door de schilderachtige omgeving van Harderwijk. Met de e-chopper verken je op een duurzame en comfortabele manier de mooiste plekjes in de regio.


Veluvia Harderwijk is de perfecte bestemming voor een veelzijdig dagje uit, geschikt voor jong en oud. Of je nu met familie, vrienden of collega's komt, er is altijd iets leuks te doen. De vriendelijke en deskundige medewerkers zorgen ervoor dat je bezoek soepel verloopt en staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte activiteit.


Ontdek de vele leuke mogelijkheden bij Veluvia Harderwijk en maak van je bezoek een dag om nooit te vergeten. Of je nu het water op wilt, de natuur in wilt trekken, of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, Veluvia heeft alles in huis om je een fantastische dag te bezorgen. 

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur

Zondag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Diner, lunch of feest op Salonboot vanaf €45,00 p.p.

Rondvaart over de randmeren vanaf €14,95 p.p.

Sloep huren vanaf €51,00 p.p.

E-chopper huren vanaf €29,95 p.p.

Waterbike vanaf €25,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Veluvia Harderwijk?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Veluvia Harderwijk te melden