Golfbaan Spierdijk

Dagje uit Golfbaan Spierdijk

Golfbaan Spierdijk, een prachtige 9-holes golfbaan gelegen in het hart van Noord-Holland, biedt golfers een unieke en onvergetelijke ervaring. Sinds de opening in 2008 heeft deze baan de A-status ontvangen van de NGF, een erkenning van de hoge kwaliteit van deze bijzondere Schotse polderbaan. Met diverse waterpartijen, vele glooiingen en een gevarieerd par 72 ontwerp, is deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau.


De combinatie van uitstekende faciliteiten en de Noord-Hollandse nuchterheid en gezelligheid maakt Golfbaan Spierdijk een plezierige en uitnodigende plek om te zijn. Na een rondje golf kun je ontspannen in de brasserie, de perfecte locatie om samen te komen voor sport, gezelligheid en zakelijke bijeenkomsten. Geniet van een hapje en een drankje in deze rustige maar toch levendige omgeving met uitzicht op de pittoreske polderbaan.


Golfbaan Spierdijk is ook de ideale plek voor een compleet verzorgde dag. Van een ontvangst met koffie en thee en een lekkernij tot aan een heerlijk dinerbuffet, ze organiseren het graag voor je.


Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en leuke groepsactiviteit, biedt Golfbaan Spierdijk ook Voetgolf. Deze combinatie van voetbal en golf is een uitdagende, sportieve en soms lastige activiteit door de diverse hindernissen op de baan. Je speelt met een voetbal en probeert deze in zo min mogelijk schoten in een hole van 60 cm diameter te krijgen. Of je nu kiest voor een 9- of 18-holes baan, Voetgolf belooft een spannende en plezierige ervaring voor iedereen.


Dus, ben je op zoek naar een geweldige locatie voor een dagje golf of een leuk groepsuitje? Twijfel niet langer en ga naar Golfbaan Spierdijk, gelegen tussen Hoorn en Heerhugowaard. Of het nu gaat om traditioneel golfen of het beleven van voetbal op een compleet andere manier, bij Golfbaan Spierdijk ben je aan het juiste adres voor een dag vol sport en plezier.

 

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 7:30 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Golf

9 holes €35,00

18 holes €53,50


Voetgolf

9 holes €12,50

18 holes €17,50

Jeugd t/m 16 jaar speelt 18 holes voor de prijs van 9


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Golfbaan Spierdijk?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Golfbaan Spierdijk te melden