Workshop stroopwafels maken

Dagje uit Workshop stroopwafels maken

Stap binnen in een suikerwonderland in het hart van Amsterdam en dompel jezelf onder in een onvergetelijke workshop waar Nederlandse Stroopwafels centraal staan. Vanaf het moment dat je de gezellige ruimte betreedt, word je omarmd door de verrukkelijke geur van karamel en versgebakken deeg, waarmee je wordt voorbereid op een echt Hollands culinair avontuur.


Deze betoverende 45 minuten durende workshop neemt je mee op een heerlijke reis, beginnend met een warm welkom van een ervaren gids. De gids onthult de rijke geschiedenis van de Stroopwafel, die teruggaat tot de 18e eeuw, en neemt je vervolgens mee naar de werkplek. Daar trek je een schort aan en ga je zitten rond de tafel, klaar om de geheimen te leren van het maken van de perfecte Stroopwafel.


Van het kneden van het deeg tot het beheersen van de kooktechniek die zorgt voor die onmiskenbare gouden knapperigheid, elke stap van het proces wordt zorgvuldig uitgelegd en gedemonstreerd door je deskundige gids. Het is een onvergetelijke ervaring voor elke zoetekauw, waarbij je niet alleen leert hoe je deze iconische lekkernij maakt, maar ook de kans krijgt om het zelf te proberen.


Of je nu een toerist bent die Amsterdam bezoekt of een lokale levensgenieter die op zoek is naar een unieke culinaire ervaring, deze workshop belooft je te betoveren met zijn mix van geschiedenis, ambacht en natuurlijk, heerlijke smaken. Maak je klaar om je zintuigen te verwennen en je vaardigheden in de keuken te verbeteren terwijl je jezelf onderdompelt in de magische wereld van Stroopwafels.

 

 

Openingstijden

Elke dag kan je een tijdslot boeken vanaf 11:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Workshop stroopwafel maken €29,75


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Korting voor Workshop stroopwafels maken

  Met 5% korting

Hoeveel sterren geef jij Workshop stroopwafels maken?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Workshop stroopwafels maken

Rembrandtplein 17-I
1017CT Amsterdam
Provincie Noord-Holland

+31658888212





Klik hier om onjuiste gegevens van Workshop stroopwafels maken te melden