Restaurant de Bospub

Dagje uit Restaurant de Bospub

Ontdek Restaurant de Bospub, gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het bos in Nationaal Park 'het Dwingelderveld'. Hier begint jouw avontuur met gratis parkeergelegenheid en adembenemende wandeltochten door de natuur.


Al meer dan 50 jaar bakken ze ambachtelijke pannenkoeken, maar het menu biedt nog zoveel meer. Van lunch tot diner, geniet van diverse broodjes, heerlijke plates, smakelijke salades of verwen jezelf met een kopje koffie en gebak.


De unieke pub verwelkomt je met een breed scala aan gerechten en dranken. Ontdek de 7 verschillende soorten bier van het vat en meer dan 40 speciale bieren op de fles. Voor paardenliefhebbers hebben ze een aparte parkeerplaats en voor honden, mits aangelijnd, is er zowel binnen als op het terras ruimte. Fietsers vinden bij ze oplaadplekken voor elektrische fietsen.


Voor de kleintjes is er een prachtig speelhuisje met glijbaan waar ze zich kunnen vermaken terwijl jij ontspant op het gezellige terras.


Restaurant de Bospub nodigt je uit voor een onvergetelijke ervaring midden in de natuur. Ga langs en ontdek waarom ze al jaren een geliefde plek zijn voor jong en oud!

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur

Zondag van 10:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Restaurant de Bospub?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Restaurant de Bospub

Bosrand 18
7991PA Lhee
Provincie Drenthe

0521-597396





Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant de Bospub te melden