City Skydive Utrecht

Bij City Skydive Utrecht brengen ze de droom van vliegen tot leven. Als het eerste indoor skydivecentrum ter wereld met twee geavanceerde windtunnels, bieden ze een ongeëvenaarde vliegervaring in het hart van Nederland, direct naast de snelweg A2 bij afslag Maarssen in Utrecht.


In de state-of-the-art faciliteit kun je de sensatie van een vrije val ervaren, zonder dat je daadwerkelijk uit een vliegtuig hoeft te springen. Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs vlieg je veilig en met vertrouwen, of je nu een beginner bent of een ervaren sportvlieger.


Voor degenen die nieuw zijn in het tunnelvliegen, adviseren ze het pakket van 4 Indoor Skydives. Dit beginnerspakket, inclusief uitrusting, briefing en certificaat, biedt voldoende tijd om de basisprincipes te leren en zelfstandig te kunnen vliegen. Alle pakketten duren ongeveer 2 uur en zijn garandeert een onvergetelijke ervaring.


Ook voor ervaren sportvliegers bieden ze uitstekende faciliteiten voor (team-)trainingen en het verfijnen van hun vliegtechnieken. De windtunnels zijn ontworpen om zowel recreatieve als professionele vliegervaringen te optimaliseren. Bij City Skydive Utrecht is iedereen vanaf zes jaar welkom om te vliegen.


Ervaring is niet nodig – alleen de wens om te vliegen en nieuwe hoogten te bereiken. Beleef de ultieme vrijheid en sensatie van het vliegen bij City Skydive Utrecht. Jouw avontuur begint hier!

 

 

Openingstijden

Maandag t/m woensdag van 10:00 tot 20:30 uur

Donderdag en vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

3 indoor skydives €79,50

4 indoor skydives €99,50

5 indoor skydives €114,50

6 indoor skydives €129,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij City Skydive Utrecht?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

City Skydive Utrecht

De Heldinnenlaan 1
3543MB Utrecht
Provincie Utrecht

+31 (0)30 207 4141





Klik hier om onjuiste gegevens van City Skydive Utrecht te melden