Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An

Dagje uit Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An

Stap binnen bij Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An en ervaar de charme en smaak van het historische Drenthe. Sinds 1668 staat deze authentieke boerderij, gelegen in het prachtige Drentse landschap, symbool voor gastvrijheid en culinaire verwennerij.


Sinds 1965 hebben ze de stallen omgetoverd tot een warme ontmoetingsplek waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. De boerderij ademt de sfeer van vervlogen tijden, terwijl je geniet van een kop koffie met een Drentse wafel, een smaakvolle uitsmijter, een dampende kop soep, of een verrukkelijke pannenkoek.


De verse soepen, zoals mosterdsoep met boerenmetworst, tomatensoep, boeren groentesoep, en uiensoep, worden geserveerd met knapperig rozemarijnbrood en zijn perfect voor de lunch of als voorgerecht. Voor een extra traktatie raden ze het Drentsch Plankje aan, vol lokale specialiteiten.


Proef de huisgemaakte wafels, bereid met het eigen beslag en ijzer. De wafels met warme kersen en slagroom zijn favoriet tijdens de koffietijd, maar probeer ook eens een wafel met advocaat en slagroom of met banaan en warme chocoladesaus voor een zoete verrassing.


De Drentse pannenkoeken zijn een ware delicatesse. Naast klassiekers zoals de Hol-An en de biologische overjarige kaas, introduceren ze elke maand een nieuwe pannenkoek met seizoensgebonden ingrediƫnten. Zo is er altijd iets nieuws en lekkers te ontdekken.

 

 

Openingstijden

September t/m juni

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 20:00 uur


Juli en augustus

Maandag t/m zondag van 11:00 tot 20:00 uur


25 december t/m 31 januari gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An

Oud Aalden 11
7854RW Aalden
Provincie Drenthe

0591-371268





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An te melden