Pannenkoekenrestaurant de Strohoed

Dagje uit Pannenkoekenrestaurant de Strohoed

Bij Pannenkoekenrestaurant De Strohoed beleef je een ware culinaire traditie in een gezellig en familiaal kader. De heerlijke pannenkoeken worden met zorg en liefde gebakken volgens een eigen samengesteld recept, en dat proef je in elke hap!


Ze gebruiken zoveel mogelijk lokale ingrediënten om de beste kwaliteit te garanderen. Het meel komt van de plaatselijke korenmolen en de biologische eieren van een lokale boerderij. Deze aandacht voor lokale producten draagt bij aan de unieke smaak van de pannenkoeken.


Bij De Strohoed kunnen ze vrijwel elk speciaal dieet tegemoetkomen, zodat iedereen kan genieten van dit heerlijke Oudhollandse gerecht. Of je nu een gluten-, melk- of ei-vrij dieet volgt, ze zorgen voor een smakelijke pannenkoek op jouw bord. Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Neem dan gerust contact met ze op om zeker te zijn dat we aan jouw behoeften kunnen voldoen.


Ook de kleinste gasten worden bij ze in de watten gelegd. Ze kunnen genieten van een royale portie poffertjes of een vers gebakken kinderpannenkoek met hun favoriete beleg. En wat is er leuker dan je maaltijd af te sluiten met een goed gevulde ijsbeker? Bij mooi weer kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin met diverse speeltoestellen. Binnen hebben ze voor de allerkleinsten een speelhoekje met een speelkeukentje. Bovendien kunnen ze een mooie kleurplaat kleuren en deze mee naar huis nemen als souvenir.


Of je nu bij ze in het restaurant geniet of je pannenkoeken liever mee naar huis neemt, bij De Strohoed zorgen ze ervoor dat je altijd tevreden bent. Ga langs en ervaar de traditionele smaak en gezelligheid van Pannenkoekenrestaurant De Strohoed!

 

 

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenrestaurant de Strohoed?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoekenrestaurant de Strohoed

Schoonloarweg 19
9442PL Elp
Provincie Drenthe

0593 - 34 64 67





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenrestaurant de Strohoed te melden