Restaurant De Zaagkoele

Dagje uit Restaurant De Zaagkoele

Ontdek de warme gastvrijheid en gezelligheid van Restaurant De Zaagkoele, gelegen midden op de Brink in het pittoreske Dwingeloo. Het restaurant is dé ontmoetingsplek voor jong en oud, waar je kunt genieten van ambachtelijke pannenkoeken en verrukkelijke vleesgerechten van de grill. Perfect voor een uitje met vrienden, familie of je geliefde.


Bij De Zaagkoele vermengt de authentieke sfeer van Dwingeloo zich naadloos met een veelzijdig menu. De keuken staat bekend om haar zorgvuldige bereiding en toewijding, wat resulteert in een breed palet aan smaken. Of je nu kiest voor een tijdloze pannenkoek of een innovatief grillgerecht, elke maaltijd is een onvergetelijke ervaring.


Het gezellige terras, gelegen aan de mooie Brink, biedt de perfecte setting om buiten te eten en tegelijkertijd te genieten van de prachtige Drentse natuur. Dit maakt De Zaagkoele extra bijzonder en geliefd bij de gasten.


Of je nu langs gaat voor een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel, bij De Zaagkoele staat gastvrijheid voorop. Ze streven ernaar om elke gast een gevoel van thuis te geven, omringd door de charme van het familierestaurant. Ervaar zelf waarom De Zaagkoele bekend staat als het favoriete restaurant in Dwingeloo waar heerlijk eten, gezelligheid en een fijne sfeer samenkomen. 

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 11:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Restaurant De Zaagkoele?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant De Zaagkoele te melden