Pannenkoekenschip De Liberté

Dagje uit Pannenkoekenschip De Liberté

Aan de Stoombootkade in Meppel ligt de bijna 125 jaar oude tweemastklipper De Liberté. Op dit historische schip worden de lekkerste pannenkoeken van Meppel en omstreken gebakken, met meel van Molen de Weert (om de hoek!), eieren van de boer en biologische melk, allemaal met veel aandacht bereid.


Het menu van De Liberté biedt naast traditionele pannenkoeken ook verrassende varianten. Bezoekers kunnen een groentepannenkoek proberen of kiezen voor een vis- of vleesgerecht van de kaart.


De ingrediënten zijn altijd vers en lokaal: meel, eieren, biologische melk, appel, banaan, aardbeien, citroen, wortel noem maar op! Van traditionele pannenkoeken tot unieke creaties, alles wordt bereid met 100% meel van Molen de Weert in Meppel.


Op droge dagen, of tussen de buien door, is het heerlijk vertoeven op het terras van De Liberté met uitzicht op de molen. Er zijn dekentjes en warmte kussens beschikbaar voor extra comfort. Binnen biedt het schip airco voor een aangename maaltijd.


Daarnaast biedt De Liberté afhaal- en bezorgmogelijkheden aan, zodat men thuis kan genieten van de heerlijke pannenkoeken. Ga gezellig proeven op Pannenkoekenschip De Liberté en ervaar de unieke combinatie van historie, sfeer en smaak!

 

 

Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 15:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenschip De Liberté?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoekenschip De Liberté

Stoombootkade 12
7941BS Meppel
Provincie Drenthe

0522 - 24 00 00





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenschip De Liberté te melden