Vakantiepark Bergsehaak (voormalig Stien n Boer)

Dagje uit Vakantiepark Bergsehaak (voormalig Stien n Boer)

Camping Stien n' Boer heeft een nieuwe naam en heet nu Vakantiepark Bergsehaak. Als onderdeel van het familiebedrijf Poelman Vakantieparken biedt Vakantiepark Bergsehaak dezelfde hoge kwaliteit als voorheen, met fijne faciliteiten, prachtige kampeerplaatsen en nieuwe, luxe chalets in een natuurrijke omgeving op een schitterende locatie in Nederland.


Verblijf in een van de luxe chalets op Vakantiepark Bergsehaak


Vakantiepark Bergsehaak heeft positieve veranderingen doorgevoerd. Zo vind je er nu de gloednieuwe Chalet Eekhoorn, geschikt voor vier personen, met een open keuken, luxe badkamer en twee slaapkamers. Voor een vakantie in luxe biedt het park in Haaksbergen ook andere accommodaties zoals de Bungalow Langelo voor zes personen, de Safari Lodge voor acht personen, de Scandinavische Stuga voor twee of vier personen en een cottage met veranda voor vier personen.


De kinderen kunnen zich goed vermaken bij het animatieteam


De faciliteiten van voormalig Camping Stien 'n Boer zijn behouden en verbeterd. Het animatieteam zorgt tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie voor vermaak voor de kinderen, zodat zij een onvergetelijke vakantie beleven. Daarnaast biedt Vakantiepark Bergsehaak een binnen- en buitenzwembad, een binnen- en buitenspeeltuin, een sportveld, restaurant De Jordaan en een campingwinkel. Al deze faciliteiten dragen bij aan een complete en onvergetelijke vakantie voor jou en je gezin.


Faciliteiten

  • Recreatieteam
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Sport & spel
  • Fietsverhuur
  • Sanitair en wasserette
  • Receptie / winkel
  • Horeca

 

Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Bergsehaak (voormalig Stien n Boer)?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Vakantiepark Bergsehaak (voormalig Stien n Boer)

Scholtenhagenweg 42
7481VP Haaksbergen
Provincie Overijssel

053 5722610





Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Bergsehaak (voormalig Stien n Boer) te melden