't Pannekoekhuis Apeldoorn

Dagje uit 't Pannekoekhuis Apeldoorn

Al meer dan 50 jaar is 't Pannekoekhuis een begrip in Apeldoorn en omgeving. Dit gezellige en betaalbare restaurant biedt een perfecte afsluiting van een bezoek aan de prachtige bezienswaardigheden in de buurt, zoals Paleis Het Loo, de Veluwe of de Apenheul. Na een dag vol ontdekkingen kun je hier genieten van een heerlijke pannenkoek.


Bij 't Pannekoekhuis Apeldoorn worden maar liefst honderd verschillende pannenkoeken gebakken op ambachtelijke wijze, wat zorgt voor een authentieke smaakbeleving. Een absolute aanrader is de specialiteit van het huis, de Jachtpannenkoek: een pannenkoek rijkelijk belegd met een ragout van haas en reevlees, gecombineerd met perzik en vossenbessen. Deze unieke combinatie zorgt voor een verrassende en smaakvolle ervaring.


't Pannekoekhuis Apeldoorn biedt een gastvrije omgeving waar jong en oud kunnen genieten van een uitgebreide selectie pannenkoeken. Of je nu kiest voor een klassiek recept of een van de vele creatieve variaties, bij 't Pannekoekhuis vind je altijd iets naar je smaak. Ga langs en ontdek waarom dit restaurant al meer dan een halve eeuw een geliefde bestemming is voor pannenkoekliefhebbers.

 

 

Openingstijden

Dinsdag vanaf 16:00 uur

Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij 't Pannekoekhuis Apeldoorn?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

't Pannekoekhuis Apeldoorn

Deventerstraat 172
7321CE Apeldoorn
Provincie Gelderland

055 366 7121





Klik hier om onjuiste gegevens van 't Pannekoekhuis Apeldoorn te melden