Plaza Sportz Coevorden

Dagje uit Plaza Sportz Coevorden

Stap binnen bij Plaza Sportz Coevorden, de plek waar ontspanning en actie samenkomen. Of je nu voor zakelijke doeleinden komt, een privé-uitje plant, met een grote groep of alleen, iedereen is hier van harte welkom. Het toegewijde team van Plaza Sportz werkt met passie en plezier om iedere bezoeker een unieke beleving te bieden. Ontdek de vele verrassende mogelijkheden die Plaza Sportz Coevorden voor jou in petto heeft.


Bowlen

Bij Plaza Sportz Coevorden wordt bowlen een unieke en spannende ervaring, perfect voor een avondje uit met vrienden, familie of collega's. Stap binnen in een wereld waar bowlen een geheel nieuwe dimensie krijgt. De hyperbowlingbanen van Plaza Sportz zijn ontworpen voor de moderne tijd, waar mensen op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun vrijetijdsbesteding. Wat maakt deze banen zo bijzonder? Het is bowlen zoals je het nog nooit hebt ervaren! Met led-walls die bewegende beelden en bijpassend geluid weergeven, wordt bowlen een multi-sensorische belevenis. Dit zorgt voor een geheel nieuwe manier van punten scoren en biedt nog meer uitdaging! Toch liever een klassiek potje bowlen? Ook dat kan natuurlijk nog steeds! Voor kinderen kunnen de hekjes omhoog gezet worden, zodat ook zij volop speelplezier hebben.


Schermen bij de bowlingbanen


Padel

Bij Plaza Sportz Coevorden kun je samen met je vrienden, collega's of familie een balletje slaan op de padelbaan. Lekker actief bezig zijn, het liefst met z'n vieren, en samen de baan op gaan. Padel is niet alleen een sport, maar ook een fantastische activiteit voor sociale gelegenheden. Begin je werkdag samen met je collega's op de padelbaan, sluit je vergadering af met een padelsessie, of ga padellen en geniet daarna van een heerlijke maaltijd in het restaurant.


Jeu de Boules

De indoor jeu de boules banen bieden de ideale setting voor zowel ontspannen spelletjes als competitieve wedstrijden. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, de faciliteiten garanderen plezier en uitdaging voor iedereen.


E-chopper huren

Huur een E-Chopper in Coevorden en ontdek historisch Drenthe! Tijdens de E-Chopper tour in Coevorden rijd je langs de prachtige landschappen en historische plekken van Zuid-Drenthe. Echopperz Coevorden is de ideale startlocatie om met een E-Chopper het charmante en veelzijdige gebied rondom Coevorden te verkennen. Laat de alledaagse drukte achter je en geniet stilletjes van de rust en schoonheid van de Drentse natuur! De E-Chopper Tour in Coevorden is de perfecte buitenactiviteit voor vrienden, familie en collega’s!


Mannen op de e-chopper


Grand Café SMAAK

Bij Plaza Sportz Coevorden kun je dagelijks genieten van een heerlijke maaltijd in Grand Café SMAAK. Lunchen, borrelen of dineren met vrienden of familie, de koks bereiden verse en smaakvolle gerechten voor elke gelegenheid. Combineer een activiteit zoals bowlen met een gezellige maaltijd of borrel. Grand Café SMAAK biedt diverse arrangementen, van een uitgebreid buffet tot barbecueën met collega's. De keuken serveert klassiekers met een twist, zoals malse biefstuk, vega pasta en de catch of the day. Vis, vlees of vega – er is voor ieder wat wils. Kies een gerecht van de kaart, ga voor een 2- of 3-gangenmenu, of laat je verrassen door een proeverij van de chef. Grand Café SMAAK is dé plek om te genieten van heerlijk eten in een gezellige sfeer.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 8:30 tot 00:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Bowlen €32,50 per baan per uur

Combineer je het bowlen met een diner in Grand Café SMAAK, dan betaal je voor het bowlen maar €25 per baan, per uur


Padel dubbel piek €26,00 per uur

Padel dubbel dal €20,00 per uur

Padel single piek €16,00 per uur

Padel single dal €13,00 per uur


Jeu de Boules €14,00 per uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Plaza Sportz Coevorden?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Plaza Sportz Coevorden

Klinkenvlier 1
7742PG Coevorden
Provincie Drenthe

0524516464





Klik hier om onjuiste gegevens van Plaza Sportz Coevorden te melden