Pannenkoekhuis de Snippenhof

Dagje uit Pannenkoekhuis de Snippenhof

Pannenkoekenhuis De Snippenhof is gevestigd in het charmante, voormalige stations-koffiehuis, vlak bij het treinstation van Duiven. Dankzij de centrale ligging, op minder dan een kilometer van de A12 en met alle openbaarvervoeropties binnen handbereik, is het restaurant uitstekend bereikbaar. Het pannenkoekenhuis biedt een moderne en toegankelijke omgeving met een invalidentoilet en een ruime parkeerplaats.


Met 200 zitplaatsen in het restaurant en een prachtig terras voor 150 personen, is er altijd genoeg ruimte voor een gezellige maaltijd. De menukaart is rijkelijk gevuld met meer dan 80 soorten pannenkoeken, van klassiek tot creatief, zoals een pannenkoek in de vorm van een clownsgezicht voor de kleintjes. Er zijn ook diverse dieetvriendelijke opties beschikbaar, waaronder glutenvrij, zoutarm, en suikervrij. De Snippenhof is ook ideaal voor het verzorgen van brunches, koffietafels, en warme en koude buffetten.


Of je nu een uitgebreide familiebijeenkomst plant of gewoon zin hebt in een lekkere pannenkoek, Pannenkoekenhuis De Snippenhof biedt voor elk wat wils in een sfeervolle en gastvrije omgeving.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 20:30 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen van 12:00 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekhuis de Snippenhof?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoekhuis de Snippenhof

Parallelweg 23
6922HP Duiven
Provincie Gelderland

0316-282818





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekhuis de Snippenhof te melden