Restaurant St. Walrick

Dagje uit Restaurant St. Walrick

Op zoek naar een sfeervol restaurant in de buurt van Nijmegen en Wijchen? Restaurant St. Walrick, een familiebedrijf sinds 1972, ligt midden in het prachtige natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten in een prachtige omgeving.


Als erkend pannenkoekenrestaurant nabij Wijchen en Nijmegen, aangesloten bij De Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants, bieden ze een uitgebreide selectie van pannenkoeken en andere smakelijke gerechten. De menukaart is divers, met opties voor een heerlijke lunch of een à la carte diner.


St. Walrick is ook de perfecte locatie voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, koffietafels, diners, jubilea, barbecues, en andere evenementen. Met ruimte voor ruim 160 gasten in drie sfeervolle zalen en een groot buitenterras dat plaats biedt aan meer dan 200 gasten, kun je hier uitgebreid genieten.


Daarnaast hebben ze een nieuwe speeltuin en een gezellige speelhoek binnen, zodat de kinderen zich kunnen vermaken terwijl je ontspant. Ook honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd. Beleef een heerlijke dag bij St. Walrick en ervaar de gastvrijheid van het familiebedrijf!

 

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 20:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 20:30 uur

Zaterdag van 10:00 tot 20:30 uur

Zondag van 9:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Restaurant St. Walrick?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Restaurant St. Walrick

St. Walrickweg 5
6611KG Overasselt
Provincie Gelderland

024 622 13 85





Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant St. Walrick te melden