't Pannekoekhuis Ugchelen

Dagje uit 't Pannekoekhuis Ugchelen

In de schilderachtige bossen van de Veluwe ligt 't Pannekoekhuis Ugchelen, een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en fijnproevers. Na een dag vol avontuur op de nabijgelegen wandel- en fietsroutes, of een bezoek aan de Ugchelse Boswachterij, de Koppelsprengen, en de schaapskudde op de Hoogbuurlose Heide, verwelkomen ze je graag in het sfeervolle restaurant.


Met een menukaart die meer dan 180 verschillende pannenkoeken biedt, is er voor iedereen iets te vinden. Of je nu kiest voor een eenvoudige pannenkoek, een hartige of zoete variant, of een spectaculaire geflambeerde pannenkoek, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ze hebben ook heerlijke vegetarische opties, zodat iedereen kan genieten.


Voor de kleintjes zijn er speciale kinderpannenkoeken en kinderarrangementen, perfect voor een feestje. De speelruimte met diverse speeltoestellen zorgt ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen. Voor degenen die hun pannenkoek liever thuis opeten, bieden ze handige meeneempannenkoeken aan in warmhoudverpakkingen, inclusief gratis stroop en suiker.


Bij 't Pannekoekhuis Ugchelen ben je verzekerd van een gastvrij onthaal in een toegankelijk restaurant, waar zelfs elektrische fietsen kunnen worden opgeladen. Met het Internationaal Toegankelijkheids Symbool (I.T.S.) zijn ze er trots op iedereen een geweldige ervaring te bieden. Bezoek 't Pannekoekhuis Ugchelen en proef de heerlijke smaak van de Veluwe!

 

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij 't Pannekoekhuis Ugchelen?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

't Pannekoekhuis Ugchelen

Hoenderloseweg 50
7339EJ Ugchelen
Provincie Gelderland

055 541 82 11





Klik hier om onjuiste gegevens van 't Pannekoekhuis Ugchelen te melden