Pannenkoekenhuis De Waterspiegel

Dagje uit Pannenkoekenhuis De Waterspiegel

Gelegen op het prachtige Eiland van Maurik, midden in de Betuwe, biedt Pannenkoekenhuis “De Waterspiegel” een adembenemend uitzicht over het sprankelende water. Dit moderne en stijlvolle restaurant is een ware hotspot voor iedereen die wil genieten van de rust en schoonheid van dit recreatiegebied. Vanaf het terras kunnen gasten het hele jaar door genieten van het strand, de haven met haar boten, en bovenal de schitterende zonsondergangen.


Tijdens het zomerseizoen is De Waterspiegel een paradijs voor watersportliefhebbers. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om kano's, waterfietsen, sloepen, en zeilboten te huren. Het restaurant biedt een sfeervol en gezellig interieur waar gasten zich meteen thuis voelen, wat het tot een bijzondere plek maakt voor zowel een kort bezoek als een uitgebreid diner.


Bij De Waterspiegel wordt dagelijks ambachtelijk beslag gemaakt van zorgvuldig geselecteerde granen en verse streekproducten, wat resulteert in heerlijke pannenkoeken en poffertjes. Naast de uitgebreide keuze aan zoete en hartige pannenkoeken, biedt het restaurant ook een gevarieerde lunch- en dinerkaart. Hierop staan onder andere maaltijdsalades, kipsaté, en de beroemde Beach Burgers. Voor de kleintjes zijn er doe-boekjes vol puzzels, kleurplaten, en speurtochten voor eindeloos plezier.


Het restaurant speelt prachtig in op de seizoenen, met verse aardbeien in de zomer en warme, huisgemaakte stamppotten en erwtensoep in de wintermaanden. Of je nu komt voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een gezellige borrel, of een uitgebreide maaltijd, bij Pannenkoekenhuis De Waterspiegel ben je verzekerd van een unieke culinaire ervaring in een schitterende omgeving.


Pannenkoekenhuis De Waterspiegel verwelkomt je graag voor een onvergetelijke ervaring aan het water, waar kwaliteit, sfeer en natuur samenkomen.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend van 11:00 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenhuis De Waterspiegel?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoekenhuis De Waterspiegel

Eiland van Maurik 8
4021GG Maurik
Provincie Gelderland

0344-691232


Escape- en stadswandelingen

Binnen Buiten Maurik Gelderland



Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenhuis De Waterspiegel te melden