Pannenkoekenboerderij Kernhem

Dagje uit Pannenkoekenboerderij Kernhem

Ervaar de charme van Pannenkoekenboerderij Kernhem, prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe en de Gelderse Vallei, op slechts 10 minuten rijden van de A30/A12 en 5 minuten fietsen van het centrum van Ede. Omringd door de rustgevende natuur van het landgoed Kernhem, biedt deze boerderij een idyllische setting voor een heerlijke eetervaring.


Geniet van ambachtelijke pannenkoeken in een authentieke boerderijsetting die uitnodigt tot een gezellige en ontspannen sfeer. De boerderij is niet alleen perfect voor een smakelijke maaltijd, maar ook een ideale locatie voor diverse evenementen, zoals feesten, pannenkoekenbuffetten, high teas, recepties en huwelijken.


Gezinnen zullen zich hier thuis voelen met een gezellige speeltuin buiten en een speelkamer binnen, waar kinderen zich kunnen uitleven terwijl ouders rustig genieten van de serene omgeving. Bovendien biedt de gratis parkeergelegenheid de mogelijkheid om de omliggende schoonheid van Kernhem te verkennen.


Kom langs bij Pannenkoekenboerderij Kernhem en laat je verwennen door een heerlijke pannenkoek in een prachtige en gastvrije omgeving!

 

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 20:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenboerderij Kernhem?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoekenboerderij Kernhem

Kernhemseweg 3
6718ZB Ede
Provincie Gelderland

0318 - 65 18 12





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenboerderij Kernhem te melden