Bij Nijholt

Dagje uit Bij Nijholt

Bij Nijholt kun je op een unieke en ontspannen manier tijd doorbrengen met je familie, vrienden of zakenrelaties. Of je nu geniet van een fietstocht en stopt voor een kop koffie, een speeltuin bezoekt met de kinderen, of een koffietafel organiseert, Bij Nijholt is er altijd iets te beleven.


Bij Nijholt bieden ze een scala aan faciliteiten die ervoor zorgen dat je bezoek onvergetelijk wordt. De speeltuin is een waar paradijs voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Ze kunnen zich urenlang vermaken met schommelen, trampolinespringen, klimmen, skelteren en spelen in de zandbak. Als het weer het toelaat, kunnen de kleintjes zich ook uitleven op de buikschuifbaan en genieten van de waterspeelplaats. Bij slecht weer is er altijd de binnenspeeltuin, waar de kinderen hun avontuur kunnen voortzetten. De entree voor de speeltuin is slechts 4 euro per kind, wat toegang geeft tot zowel de binnen- als de buitenspeeltuin.


Naast de speeltuin kun je heerlijk ontspannen op het gezellige terras, waar je kunt genieten van een kop koffie of een smakelijke lunch. Hoewel reserveren niet noodzakelijk is, is het wel mogelijk voor degenen die zeker willen zijn van een plekje.


Voor speciale gelegenheden beschikt Nijholt over een moderne zaal en een kleinere horecaruimte, ideaal voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals feesten, vergaderingen, workshops en koffietafels. Deze ruimtes bieden een sfeervolle setting voor zowel zakelijke als persoonlijke evenementen.


Bovendien kun je bij Nijholt kennis maken met onze dieren, waaronder een alpaca, ezel, schapen en kippen. In het voorjaar zijn er vaak pasgeboren lammetjes te bewonderen. Deze dieren zorgen voor een extra dimensie aan je bezoek en maken de dag compleet. Alle extra activiteiten, zoals de buikschuifbaan, zijn gratis en zorgen voor een leuke en ontspannen ervaring voor jong en oud.


Of het nu gaat om een gezinsuitje of een zakelijke bijeenkomst, Bij Nijholt biedt de perfecte combinatie van ontspanning en activiteit. Ze nodigen je uit om de vele mogelijkheden te ontdekken en te genieten van de bijzondere sfeer die je hier vindt. Welkom Bij Nijholt!

 

Prijzen

Entree speeltuin kinderen 2 t/m 12 jaar €4,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Bij Nijholt?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Bij Nijholt

Lorbaan 1
5814AE Veulen
Provincie Limburg

0478-798070





Klik hier om onjuiste gegevens van Bij Nijholt te melden