Brasserie De Voorst

Beleef de perfecte combinatie van lekker eten, vermaak, en de prachtige natuur bij Brasserie De Voorst, een geliefde plek in de Noordoostpolder. Gelegen in het hart van het uitgestrekte, ruim 1000 hectare grote Voorsterbos nabij Kraggenburg, is de brasserie de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Achter de brasserie vind je Recreatiepark De Voorst, waar je kunt kamperen of een lodge kunt huren, om zo optimaal te genieten van de rust en ruimte die deze unieke locatie biedt.


De menukaart biedt voor ieder wat wils. Of je nu komt voor een smakelijke lunch, een uitgebreid diner, of gewoon een lekker drankje, je bent van harte welkom. Ze staan vooral bekend om de heerlijke pannenkoeken, die je de hele dag door kunt bestellen, maar ook de à la carte gerechten zijn zeker de moeite waard. Neem een kijkje in de menukaart en ontdek de heerlijke mogelijkheden!


Voor de kinderen en jong van hart ligt er achter het restaurant een grote speeltuin, waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Vanaf het terras kunnen volwassenen genieten van een hapje en drankje terwijl ze een oogje in het zeil houden. De toegang tot de speeltuin is gratis, al vragen ze wel om eigen consumpties buiten te laten. Daarnaast hebben ze ook een midgetgolfbaan waar je voor slechts €4,00 per stick materialen kunt huren bij het snackloket.


Brasserie De Voorst is ook de perfecte locatie voor speciale gelegenheden. Ze bieden diverse sfeervolle ruimtes aan, geschikt voor groepen van 15 tot 150 personen, allemaal met een eigen terras en vlakbij de speeltuin. Of het nu gaat om een verjaardag, familiefeest of een andere bijzondere gelegenheid, bij Brasserie de Voorst wordt elk feestje een succes!


Ga langs en ervaar zelf waarom Brasserie De Voorst zo'n populaire bestemming is voor ontspanning, heerlijk eten en gezellig samenzijn in de natuur.

 

Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Brasserie De Voorst?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van Brasserie De Voorst te melden