Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes

Dagje uit Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes

Proef de versgebakken pannenkoeken, poffertjes, wafels en meer, terwijl je geniet van de weidse vergezichten over het prachtige Walcherse landschap bij Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes


Zelfbediening voor uw gemak

Om je bezoek nog aangenamer te maken, hanteren ze sinds enige tijd een zelfbedieningssysteem. Je plaatst je bestelling aan de bar, ontvangt direct je drankjes, en krijgt een pieper mee voor je maaltijd. Zo hoeft je nooit te wachten op bediening en kun je snel en efficiënt van je tijd genieten. Uiteraard staan ze altijd klaar om je te helpen als dat nodig is.


Heerlijke lekkernijen en een gevarieerde menukaart

De menukaart biedt een ruim assortiment aan lekkernijen, van de lekkerste pannenkoeken en poffertjes tot smakelijke wafels, maaltijdsalades en snacks. Ook voor een gezellige borrel hebben ze een ruime keuze aan hapjes.


Opgerolde pannenkoeken met aardbeien


Speelplezier voor de kinderen

De kinderen kunnen zich uitleven in de uitgebreide speeltuin. Klimmen en klauteren op de klim- en glijvulkaan, springen op het mega springkussen, spelen in de zandbak of op de glijbaan – het kan allemaal! Ze hebben ook nieuwe attracties: de Nestschommel en de dubbele Kabelbaan, waar je het tegen elkaar op kunt nemen. Geniet ook van een rondje op de 18-holes geheel gerenoveerde mini-golfbaan, of laat je rondrijden op de politiescooter en spring op de trampoline (scooter, mini-golfbaan en trampoline zijn betaalde attracties). Vanaf medio juli is het fantastische Maïsdoolhof weer geopend, met gratis entree.


Ga langs en beleef een geweldige dag bij Molen de Jonge Johannes – voor een smakelijke maaltijd en eindeloos speelplezier!

 

 

Openingstijden

Iedere dag geopend vanaf 10:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes

Vrouwenpolderseweg 55A
4353BC Serooskerke
Provincie Zeeland

0118-59 44 23





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoek- en speelboerderij Molen de Jonge Johannes te melden