De Bolle Buik

Dagje uit De Bolle Buik

De Bolle Buik staat bekend om de lekkerste pannenkoeken van Nederland, met een keuze uit meer dan 70 varianten. Van een klassieke pannenkoek met poedersuiker tot de spectaculaire ‘Notenkraker’, hier is er voor iedere pannenkoekenliefhebber iets te vinden. De ambachtelijke pannenkoeken worden gebakken met beslag volgens eigen receptuur, zonder toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen. Voor wie geen trek heeft in een pannenkoek, biedt De Bolle Buik ook een breed scala aan alternatieven, zoals smaakvolle burgers, tosti’s, uitsmijters, en schotels zoals kipsaté of shoarma.


Het restaurant hecht veel waarde aan hygiëne, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en toegankelijkheid. Dit maakt De Bolle Buik tot een ideale plek voor gezinnen. Terwijl ouders ontspannen op het terras, kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de grote Oudhollandse speeltuin met meer dan 20 speeltoestellen, van een familieschommel tot een zandbak en een hoge glijbaan. De speeltuin is geheel rookvrij, met een speciale rookzone voor de ouders die toch even willen roken, waarbij zij hun kinderen in het oog kunnen houden.


Daarnaast beschikt De Bolle Buik over een uitdagende 18-holes midgetgolfbaan, perfect voor een middag qualitytime met het gezin of een gezellige verjaardagsactiviteit. De midgetgolfbaan is het hele jaar door geopend, zonder dat reserveren nodig is, zodat spontane bezoekers altijd welkom zijn.


Kortom, De Bolle Buik biedt een veelzijdige ervaring voor jong en oud, waar genieten en vermaak hand in hand gaan.

 

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m vrijdag vanaf 12:00 uur

Zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Midgetgolf €4,50 p.p.

Entreeprijs kinderen speeltuin €4,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij De Bolle Buik?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review



Klik hier om onjuiste gegevens van De Bolle Buik te melden