PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes

Dagje uit PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes

PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes, opgericht in 2007 aan de Berenstraat 38, is de eerste en meest iconische locatie van PANCAKES Amsterdam. Gelegen in het hart van de charmante Negen Straatjes, een populair winkelgebied in de Amsterdamse grachtengordel, biedt deze locatie een heerlijke pauze tijdens een dagje shoppen. Omringd door de Prinsengracht en de Keizersgracht, ademt het restaurant de sfeer van de historische buurt.


Met ruim 30 zitplaatsen binnen en 8 zitplaatsen buiten tijdens het zomerseizoen, is PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes de kleinste en gezelligste vestiging van de keten. Het restaurant is verdeeld over meerdere niveaus, met het eetgedeelte op de begane grond en een split-level verdieping, terwijl de keuken en badkamer zich in de kelder bevinden. Hoewel deze locatie helaas niet rolstoeltoegankelijk is, maakt de intieme sfeer en het warme welkom dit ruimschoots goed.


Geniet van een lekkere appel pannenkoek


Het menu bij PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes is een heerlijke mix van Nederlandse en Amerikaanse pannenkoeken, allemaal bereid met veel liefde en volgens een uniek beslagrecept. De Nederlandse pannenkoeken worden gemaakt van boekweitmeel en kunnen naar wens glutenvrij, lactosevrij of vegan worden besteld. Ook voor fans van luchtige Amerikaanse pannenkoeken is er volop keuze. Hoewel er geen poffertjes op het menu staan, kunnen liefhebbers van deze Hollandse lekkernij terecht bij de nabijgelegen locatie PANCAKES Amsterdam Westermarkt.


Vanwege de populariteit is het vaak druk bij PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes, maar de heerlijke pannenkoeken zijn het wachten meer dan waard. Voor wie snel wil genieten zonder te wachten, is de grotere locatie aan de Westermarkt, op slechts 5 minuten loopafstand, een perfect alternatief.

 

 

Openingstijden

Dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes

Berenstraat 38
1016GH Amsterdam
Provincie Noord-Holland

+31 20 528 97 97





Klik hier om onjuiste gegevens van PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes te melden