PANCAKES Amsterdam Zuidas

Dagje uit PANCAKES Amsterdam Zuidas

PANCAKES Amsterdam Zuidas is de eerste locatie van PANCAKES Amsterdam buiten het stadscentrum, gelegen in het hart van het financiële district aan de Gustav Mahlerlaan 525. Met zijn gunstige ligging op loopafstand van station Amsterdam Zuid, is het de ideale plek voor een ontspannen ontbijt of een snelle lunch tijdens een drukke werkdag. Voor wie liever onderweg geniet, biedt deze locatie ook een handige take-away optie.


Deze ruime locatie biedt plaats aan ongeveer 80 gasten, verdeeld over verschillende verdiepingen. Bij de entree staat een grote tafel, perfect voor groepen of om te werken tijdens het eten. Op de bovenverdieping vind je knusse tafeltjes voor een gezellige maaltijd voor twee. Gasten kunnen vanuit de open keuken op de benedenverdieping zien hoe de pannenkoeken vers worden bereid.


Geniet van een lekkere pannenkoek op het terras


Het menu bij PANCAKES Amsterdam Zuidas verschilt van de andere locaties en biedt een selectie van zowel Nederlandse als Amerikaanse pannenkoeken. De Nederlandse pannenkoeken worden gemaakt van boekweitmeel en kunnen glutenvrij, lactosevrij of vegan worden besteld. Hoewel er geen poffertjes op het menu staan, worden deze Hollandse lekkernijen geserveerd bij PANCAKES Amsterdam Westermarkt.


Met voorzieningen zoals kinderstoelen en kleurrijk plastic bestek voor jonge gasten, zorgt PANCAKES Amsterdam Zuidas ervoor dat iedereen zich welkom voelt. PANCAKES Amsterdam Zuidas is de perfecte plek voor een heerlijke pannenkoek in een moderne en dynamische omgeving.


Paco's

PANCAKES Amsterdam Zuidas introduceert een nieuw lid van het pancakes menu: de PACO! Deze heerlijke taco-vormige pannenkoek is gevuld met verse toppings zoals gerookte zalm, zelfgemaakte appelcrumble, of geitenkaas. De PACO is ideaal voor een snelle lunch to-go en kan per stuk, in een combi deal, of in een sharing box met 5 smaken naar keuze besteld worden. Natuurlijk zijn ze ook te proeven in het restaurant!

 

 

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij PANCAKES Amsterdam Zuidas?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

PANCAKES Amsterdam Zuidas

Gustav Mahlerlaan 525
1082MK Amsterdam
Provincie Noord-Holland

+31 20 820 88 83





Klik hier om onjuiste gegevens van PANCAKES Amsterdam Zuidas te melden