PANCAKES Amsterdam Westermarkt

Dagje uit PANCAKES Amsterdam Westermarkt

PANCAKES Amsterdam Westermark is de grootste locatie van PANCAKES Amsterdam. Gelegen aan de Prinsengracht 277, tussen het Anne Frank Huis en de Westerkerk, biedt deze locatie een ideale plek om te ontspannen in het bruisende hart van de Jordaan. Met zowel een ruime binnentuin als een warme, gastvrije binnenruimte, kunnen gasten genieten van een unieke sfeer in een historisch gebouw uit 1900.


Het pand, ooit de thuisbasis van een beroemde cocktailbar, biedt plaats aan meer dan 150 gasten binnen en 100 buiten. De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een toegankelijk toilet, wat bijdraagt aan de inclusieve sfeer.


Geniet van een heerlijke pannenkoek op het terras

Op deze locatie serveert PANCAKES Amsterdam Westermarkt hun bekende pannenkoeken en poffertjes, een typisch Nederlandse delicatesse die niet te missen is. Het menu biedt een breed scala aan zowel Nederlandse als Amerikaanse pannenkoeken, met opties die glutenvrij, lactosevrij en vegan zijn.


Of je nu op zoek bent naar een plek voor een ontbijt, lunch of een gezellige maaltijd met een grotere groep, PANCAKES Amsterdam Westermarkt biedt een onvergetelijke ervaring in een van de meest historische wijken van Amsterdam.

 

 

Openingstijden

Dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij PANCAKES Amsterdam Westermarkt?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

PANCAKES Amsterdam Westermarkt

Prinsengracht 277
1016GW Amsterdam
Provincie Noord-Holland

+31 20 820 04 04





Klik hier om onjuiste gegevens van PANCAKES Amsterdam Westermarkt te melden