PANCAKES Amsterdam Centraal

Dagje uit PANCAKES Amsterdam Centraal

PANCAKES Amsterdam Centraal opende zijn deuren in november 2015, na bijna tien jaar succes met de eerste locatie in de Negen Straatjes. Gelegen aan de Prins Hendrikkade 48, tegenover het Centraal Station van Amsterdam, is deze locatie ideaal voor zowel toeristen als locals die het bruisende stadscentrum willen verkennen. Het terras biedt een prachtig uitzicht op het Damrak, en de nabijheid van beroemde bezienswaardigheden zoals de Dam, de Wallen, en de Zeedijk maakt het een perfecte uitvalsbasis om de stad te ontdekken.


Het restaurant heeft ruim 50 zitplaatsen binnen en ongeveer 30 zitplaatsen buiten tijdens de zomermaanden. Dit charmante, historische pand heeft meerdere niveaus, met het restaurant op de begane grond en de keuken en badkamer op de benedenverdieping. Opmerkelijk is dat het hoofdkantoor van PANCAKES Amsterdam ook op deze locatie is gevestigd.


Geniet van een lekkere pannenkoek met spek


Bij PANCAKES Amsterdam Centraal kun je genieten van dezelfde heerlijke menukaart als op de andere locaties, met een breed aanbod van zowel Nederlandse als Amerikaanse pannenkoeken. Hoewel poffertjes hier niet op het menu staan, kunnen liefhebbers van deze lekkernij terecht bij de Westermarkt-locatie.


Het restaurant biedt ook voorzieningen voor kinderen, zoals kinderstoelen en kleurrijk plastic bestek, hoewel het gebouw minder geschikt is voor rolstoelgebruikers vanwege de ligging van de toiletten. 


Of je nu op zoek bent naar een ontbijt, lunch, of een pauze tijdens je ontdekkingstocht door Amsterdam, PANCAKES Amsterdam Centraal biedt een smaakvolle en ontspannen ervaring in het hart van de stad.

 

 

Openingstijden

Dagelijks van 08:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder
Banner van de nominatie van Fijnuit voor website van het jaar


Hoeveel sterren geef jij PANCAKES Amsterdam Centraal?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Of schrijf een review

Algemene informatie

 

PANCAKES Amsterdam Centraal

Prins Hendrikkade 48
1012AC Amsterdam
Provincie Noord-Holland

+31 20 820 42 40





Klik hier om onjuiste gegevens van PANCAKES Amsterdam Centraal te melden